Tips : Bli slank - del 2

For å kunne gå ned i vekt må de blant annet kutte ned det usunne du spiser og spise sundt! Det er lunsj - tid nå, men det er kjempe viktig å spise en god frokost. Med "god" mener jeg ikke at du skal spise masse, men at du skal spise sundt og proteinrik. Jeg sto opp og startet dagen med en kopp melk, og la en liten kjele med en håndfull grøt og vann + melk koke. I mens konne jeg gå og gjøre andre ting ( kle på meg, sminke meg, rydde sekken osv)

Når grøt kornene hadde kokt i vannet, helte jeg litt melk over slik at den skulle få litt mer smak og en friskere farge! Så drysset jeg litt kanel og sukker over. Grøt uten kanel kan ikke regnes som grøt, det mener jeg iallefall.

Jeg føler nå at jeg har mer energi på skolen og føler meg mindre trøtt  faktisk! Prøv selv. Men så var det egentlig ikke det som var denne gangens anbefaling..

Dagens anbefaling er fruktsalat. Det er alltid så kjedelig å ta opp matpakken når man bare har det samme gamle, 2-3 skiver med Gulost. Skjønner dere hva jeg mener? Derfor tar jeg meg 5 minutters tid og kutter opp salat til meg selv som jeg putter i matboks. Så slipper jeg å ta i bruk matpapir og bekymre dere folk der ute som stresser hele tiden for at vi bortkaster det naturen har osv..Dette er en bilde fra google, men salaten min bestod av:

- 1 pære

- 2 små ferskner

- 1/2 eple

- en håndfull med store druer

Høres kansje litt mye ut, og det er det! Men har en så lang dag idag at jeg har behov for all den maten jeg kan finne / få. (Så lenge det er sundt)..Men kort fortalt om salaten, så var den utrolig god , sund og mettende. Selv om jeg bare måtte ha med meg en brødskive itilegg... føler at det blir altfor mye "væske" med bare salat.

btw : HUSk at det antageligvis kommer til å dryppe. Så da ma du bare ha salaten i en ordentlig matboks slik at det ikke renner ut i baggen..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

17, Bærum

Hallo søte deg. Jeg er jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer! Legg meg til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits