HÅRTIPS - (unngå slitt hår)

Heiisann ! <3

Som dere vet er håret en stor del av jenters skjønnhet. Vi steller det, pleier det, pynter det og SLITER det! Håret er hodets "krone" så det er viktig å ta vare på det før det er for sent. Jeg vil gjerne dele noen tips med dere. Dette er altså tips som jeg visste fra før som jeg selv har erfart, lest rundt omkring eller hørt fra venner osv. Så jeg har ikke kopiert og limt inn!

Ikke håret børst når det er vått : det sliter på håret og er absolutt ikke bra for håret. Dette er noe som faktisk mange ikke er klar over, men det er sant!

Ikke bruk noen varme apparater i håret uten at du eventuelt tar i noen ordentlig bra produkter. Det rett og slett brenner håret. Spesielt ille er det når man skal krølle håret og tar i krølletangen i små mengder hår og holder det ekstra lenge slik at den får form.

Ikke ta parfyme i håret: Jeg husker jeg pleide å ta det i håret slik at hodebunnen luktet godt osv, men det både sliter og gjør håret tørt.

Soling: Sol, jeg trenger vel ikke si noe særlig på det. Men det er ulike uv stråler som ikke er sundt for håret.

Ikke tørk håret ved hjelp av håndkle: da mener jeg at dere ikke skal tørke håret ved å gni de mot hverandre med håndkle.

Ikke ta sjampoen rett i håret : ta litt sjampo i hånden og vann, bland det forsiktig med fingeren og ta det i håret. Dersom du dusjer hver dag skal du ikke ta sjampo i håret, med mindre du har fet hår. Anbefalt bruk av sjampo er annen hverdag.

Bytt sjampo : kanskje er problemet i sjampoen. Eventuelt gå til frisøren og spør om råd og bruk av sjampo osv.

 


Tusen Takk til alle som har klikket seg inn på bloggen idag! Stay Tuned people <3

Jeg går og legger meg, ellers vil jeg forsåve meg. Føler at jeg sover mye mer og at jeg er ganske slapp. ufffdaaa

kisses* & Good night *

2 kommentarer

❀1MKA Gol ❀

14.sep.2011 kl.09:59

Dette trengte vi! :D

Kari

14.sep.2011 kl.13:38

Oh, herreeeeeee. Tusen takk for tips. jeg var ikke klar over sol :o

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

17, Bærum

Hallo søte deg. Jeg er jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer! Legg meg til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits