Jeg har gått ned i vekt!!

 

Kødda, har egentlig gått mer opp i vekt istedenfor å gå ned i vekt. Men alle like å se jenter med dobbelthake og hengende mage med trang topp, oh yeah! Am i right or what?!


Dette er liksom meg om noen år med kake og skjokolade hver dag. Don't you wish youre girlfriend was hot like me. oh yeah, tss *jizz* eller hva faen ..


Dette er liksom magen min..hehe.

Jeg kødda æsj! Jeg trener faktisk, så da kan jeg spise for det meste det jeg vil, og har da en mer balansert vekt enn det jeg pleide å ha. Jeg trener nemlig på elexia og når jeg for eksempel har vært og kost meg litt ekstraaa mye med smash, skjokolade, chips, krydret potetgull, juice, brus osv.. så tar jeg bare hardt i når jeg er på den løpegreia, tredebolla, ..nei jeg vet ikke hva den heter. Det er i allefall som på eventyr hvor man bare løper og løper og aldri kommer fram. Skjønnerrr?

 

 

Her er noen spørsmål og svar om vekt som jeg fant til dere :)  :
Hva skal man gjøre når man er 14 år, 75 kg, og 155 cm og rumpa dingler fra side til side når du bare beveger deg litt raskere?

Burde søke litt råd når du tenker å gå ned i vekt.  Det er utfordrende å stå i det alene, og det er også viktig å gjøre det på en god måte så det ikke skader deg.  Ta en prat med foreldrene dine og med helsesøster eller fastlegen din og søk råd og veiledning der.


Hva skal man gjøre hvis man:

hater kroppen.
er for feit.
er 158 høg og veier 53 kg.
Er ikke dette for mye?
Hvordan kan man fort gå ned i vekt?

Svar

Vekten er fin i forhold til høyden!
Du skal ikke gå ned i vekt. Og det å gå raskt ned i vekt er veldig uhensiktsmessig. Da går man oftest fort opp i vekt også. Dette handler mer om at du trenger å bli litt mer glad i kroppen din.

Love your self, just like i do! heh

kiss

 

2 kommentarer

Foinde

13.sep.2011 kl.20:34

bra innlegg =)

navnløs

13.sep.2011 kl.20:50

Foinde: å tusen takk

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

18, Bærum

Jeg er en stor-liten jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits