Skulker

Jeg sitter faktisk hjemme med en chipspose på fanget, brus og pcen med musikk på gull guffe!


Vurdere å invtere noen kjekke gutter, neida. Akkurat nå skulle jeg vært på skolen og hatt matte, men i steden så..eh, ja. Det er ikke så gøy å være på skolen, men hjemme er ikke noe særlig bedre. Føles ikke noe godt å være hjemme når man er helt frisk. Ja, ja jeg kan tenke på det tilbake når jeg blir eldre og le av det.. hahahha! Det er litt ..eh, vet ikke hva jeg skal si eller om dte finnes noe ord for det! Jeg vil ikke at mamma eller noen av lærerne tar en titt på denne siden for å si det sånn, for da ligger jeg tynt ann! _________

Forrige uke (karis Bursdag <3)

Aww se så photogen jeg er , blir alltid så deilig på bildene mine vettu. Med munnen oppe noen ganger eller som på det bildet her hvor jeg ikke engang vet hva jeg konser på. Ser ut som jeg er sjeløyd eller noe. Digg!.. Admit ittt people,  jeg vet dere liker det .

*kiss*

4 kommentarer

deveny

09.sep.2011 kl.12:39

Da er det vel bedre å være på skolen....om det også er kjedeligt hjemme....klemz Dev :-)))

navnløs

09.sep.2011 kl.12:45

deveny:HAHA vet du hva? jeg tror du har rett! hahaha Klemm

❀1MKA Gol ❀

09.sep.2011 kl.12:48

Bad choice girl.. skulking er bare teit, skulket hele niende klasse.. mistet så utrolig mye, som jeg virkelig trenger nå!

navnløs

09.sep.2011 kl.12:50

1MKA Gol : Jeg veeeet :(

uffda!

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

18, Bærum

Jeg er en stor-liten jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits