JUSTIN BIEBER , " Stuck in my mind forever" - DEL 1

 

?Hvorfor skal jeg synes at du er søt??                                                                                                                              ?Særiøst?? sa han og så forvirret ut. ?Jeg trodde alle jenter likte meg?, ikke litt engang?? gjentok han.                          ?Hva er det du prøver på? Blir jeg lurt akkurat nå? Er det skjult kamera her i nærheten? Nei vet du hva?`dette er bare tåpelig ? så snudde jeg meg og begynte å gå. I det jeg skulle ta et skritt vekk fra han, kjente jeg at han tok fatt i armen min. Lette litt i lommen, og tok opp en penn.  ?vent? sa han og begynte å skrive noe på armen min. Jeg så han begynte å skrive ned ulike tall. ?Jeg tror jeg kan overbevise deg? Det var det siste han sa før han gikk, ristet på håret og blunket til meg.                                                                                                                                                                Jeg skjønte egentlig ikke hva som hadde skjedd, bryr meg heller ikke noe særlig om det, men jeg vedder på at søsteren min Ashley ikke vil tro meg.


Når jeg kom hjem, tok jeg meg en dusj, slengte meg ned i sofaen for så å se på Tv. Parabolen var ødelagt etter tordenværet i forrige uke, men det var enda ikke kommet noen for å fikse den. Så jeg hadde bare 9 kanaler å velge mellom. Jeg bladde fort i gjennom Tv norge, tv3, nrk og stoppet på tv2. For en overskelse! Sa jeg til meg selv.. er du her og tenkte jeg. Det var Justin Bieber på Ellen degenerous show. ?Mine fans betyr utrolig mye for meg. Det kommer folk og spør meg hvorfor jeg smiler hele tiden. Hvorfor skulle jeg ikke gjøre det? ?

           Folk i salen satt spent og hørte på, og klappet for ham innimellom. De så ut som om de smekket fluer med hendene. ?Jeg har mer enn noe en tenåring kan ønske seg pluss millioner av fantastiske fans som gjør meg glad og full av energi! Det føles som en drøm? ?aaaw er han ikke bedårende? sa Ellen og tok armen rundt ham.  ?auuuuch, haha hvorfor kløp du meg Ellen??


 ?Hehe eee du sa du følte at det var som en drøm, ville bare bevise at det var sant.  Mine damer herrer JUSTIN BIEBER! Ikke bytt kanal eller gå noen steder nå for vi er straks tilbake etter reklame pausen, hvor vi skal overaske en av Justins fans med navnet , Ashley?Jeg skjønner ikke hva jenter ser i han. Det er ufattelig at han har så utrolig mange fans. pøh, patetisk.

Oj nå begynner det igjen. Justin står klar for å overaske en eller annen jente. Han går i gjennom hagen og steller seg foran en hvit dør med blå ringeklokke på. Han hvisker noe til kamermannen og de blir enige om når de skal gå inn. Ojj, den døren er prikk liiiik døren vår. Det er jo.. å herregud, særiøst? *det ringer på i døren*


? kom igjen Justin, ring på igjen det er helt sikkert noen hjemme!? sa Ellen. Man kunne se på mils avstand at Ellen var mer spent enn det Justin var. *det ringer på igjen* nå løper Ashley til døren.

Let me know if you liked it ;) da skriver jeg del 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

09.sep.2011 kl.09:50

MEEEEEEEEEEEEER, eller man skjønner hva som kommer til å skje:D men meeeeeeeeeeeeeeer <33

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

18, Bærum

Jeg er en stor-liten jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits