iPad, Justin Bieber, Og neglelakkkkk

Hola chicass. Jeg ligger her på den utrolig ubehagelige sengen hos søsteren min mens jeg lakarer neglene. Har foresten fått IPad"..
Hadde hørt masse skryt av den osv, men jeg føler ikke at jeg er så utrolig imponert når det gjelder Nett greiene . Hvis jeg bare tar blogg som eksempel :
Man får ikke opp bilde av statistikken!
Det går ikke ann å legge ut bilder.
Du er støkk fast med denne skriften, det går ikke an å gjere den fet, kursiv eller bruke andre skriftstyper osv.
..... Jeg kunne vel forsette å fortelle dere om de negative sidene ved ipaden, men det tar tid og dessuten ikke noe vits i.

Postitivt om IPad.
det funker raskt, jeg skriver nesten fortere her enn på pc.
Ooooog, .......vel det var det

Angående JUSTIN BIEBER så ville jeg bare informere for de gale belieberne at jeg har skrevet en merkelig, morsom og romantisk fortelling om en jente som i starten kansje misliker Justin litt , men blir etterhvert sjarmert av Justin. Disse to er til å begynne med bare "venner" men etter hvert føler jenta at det kansje er noe mer på gang, hadde tenkt til å si en liten ting til, men jeg utelater det. Da røper jeg hele driten, ops. Visste dere foresten at når man skriver noe banneOrd på ipaden så kommer det opp "mente du..." med anbefalinger av synonymer for å kunne unngå dårlig språk osv..? Nei? Haha kødda, det finnes ikke noe sånt, jeg tror ikke det iallefall. Nei nå ble jeg litt usikker. Klokken er allerede 1 time over midnatt og jeg føler meg ganske trøtt. Jeg sitter liksom med et øye åpent og et lukket. Det ene øyet mitt spretter kansje snart ut, oj sånn nå har det tørna for neg. I Think i burde sove nå, skal nemlig ha 6 "koselige" timer med en utrolig "koselig" lærer som er fullsteeeendig "normal" (mattelærer)
Tudeluuuud
Ps: sorry for feilskrivingen , jeg har liksom neglelakkkkk på neglene som ikke har tørket enda og et øyet som jeg tar i bruk som sikkert henger i et enest tråd.

2 kommentarer

Karianne

08.sep.2011 kl.06:28

Hahahhaa, fin blogg også ;)

Jeg gleder meg til å lese historien !!!:D

08.sep.2011 kl.16:59

Supert <3

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

18, Bærum

Jeg er en stor-liten jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits