I think i can, I think i can, I think i can... + et tips ;)

 

Dere vet når man har denne følelsen i kroppen hvor man er sulten , men bare vil ha noe søtt?Vel, det besøker meg hele tiden. Det er varierende, men noen opplever det oftere enn andre. Personlig føler jeg at ALT jeg spiser setter seg på kroppen, altså jeg har lav forbrenning. Det er en del jenter som kan spise hva de vil fra godteri til snacks, mens andre må slite for å holde seg i form OG for å ha en normal figur. Det er så mye motepress og slikt og man vil helst kunne følge med på moten, og for å kunne kle ulike stiler må man så klart ha kroppen til det!
Jeg har siden måneden før skoleslutt altså rundt Juni/Juli perioden og frem til nå gått ned hele 15 KG. Jeg har ikke stappet fingeren ned i halsen for å spy opp maten igjen, jeg har heller ikke droppet måltider. Jeg trengte ikke engang å overtrene for å kunne miste alle kiloene. Alle vet at å legge på seg er utrooolig enkelt for veldig mange. En kan legge på seg flere kilo bare på en uke, men å få dem av igjen er et HELVETE for veldig mange. Derfor vil jeg dele mine tips og ideer med dere slik at jeg kan hjelpe også dere med å gå ned på en fin og enkel måte ved å ta enkle utveier og ikke trenge å gjøre det på den harde måten.

 

Nå som jeg har gått ned igjen nyter jeg synet av at toppen/singletten/tunikaen eller blazeren sitter fint på meg , og ikke nok med det ..de gamle buksene mine er litt for store for meg så nå bruker jeg en str mindre !

 

Dagens Tips til dere er Tyggis, That's right "tyggis" .

Det demper sukkersuget totalt! funket veldig bra for meg , så når jeg får lyst på noe søtt tar jeg heller en tyggis, enda bedre er det om du tar en sukkerfri tyggis.


Jeg legger ut en - tre tips hver uke. hvor jeg tipser ulike ting. Neste gang tenker jeg at jeg skal blogge om tannhygiene og et råd, hold deg opdatert.

Én kommentar

30.aug.2011 kl.16:35

Tusen takk for tips

Når kommer det nye tips :-)?

Skriv en ny kommentar

navnløs

navnløs

18, Tromsø

Jeg er en stor-liten jente på 17 år fra Oslo (Bærum) og nyter livet 169 cm over bakken som bare det ♥ men også med sine nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits